Foci

2014.03.09. 18:12

Elek góljával győzött a Vidi II

Székesfehérvár – Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Közép csoportjában a Vidi II 3-2-re győzött az Orosháza ellen. A nyugati csoportban éllovas Csákvár az első tavaszi mérkőzésén 1-1-re végzett Újbudán.

Matók János

Videoton FC II–Orosháza
3-2
(1-1)

Székesfehérvár, 100 néző. Vezette: Mód István. Videoton FC II: Gábor -- Ács (Farkas 72) -- Molnár -- Baracskai (Géresi 62), Barcsay, Kiprich, Paraiba, Jankovics (Elek 46), Hudák, Papp – Lupeta. Vezetőedző: Vítor Campelos. Orosháza: Bordás -- Szűcs, Medvegy, Tóth, Szabó – Huszár, Fülöp (Füredi 74), Styecz, Oláh – Juhász, Csák. Vezetőedző: Kvasznovszky József.A vendégek kezdtek aktívabban, Gábornak két nagy bravúrt is be kellett mutatnia az első percekben – írta a vid.hu. A 15. percben egy gyors kontrából sikerült megszerezni a vezetést. Molnár adott remek labdát Barcsaynak, aki 11 méterről lőtt szép gólt, 1-0.

A 42. percben viszont váratlanul egyenlített az Orosháza: szép támadás végén Medvegy 17 méterről védhetetlenül lőtt a bal felső sarokba, 1-1. Szünet után, az 52. percben Juhász góljával a vendégek vezettek, 1-2. A középkezdés után alig telt el fér perc, és ismét egyenlő volt az állás. Paraiba indította Lupetat, aki lehagyta védőjét, majd remekül kanyarított a kapu elé, ahol érkezett Baracskai, és közelről a kapuba lőtt, 2-2. A 66. percben Molnárt állította ki a játékvezető, de sokáig úgy tűnt, hogy a két csapat nem bír egymással. Ám a 86. percben Farkas tekert kapu elé egy szabadrúgást, az ötös sarkáról pedig Elek fejelt nagy gólt, 3-2.



Újbuda–Aqvital-Publo Csákvár
1-1
(0-1)


Sport Max pálya, 150 néző. Vezette: Nazsa Tamás.Újbuda: Váradi – Ihász, Khiesz, Laki, Huszty – Varga, Lettrich, Vörös (Krómer), Kováçs – Németh (Szabó), Pleszkán (Kollár). Vezetőed-ző: Pári Sándor.Aqvital-Publo Csákvár: Szabó – Hajdú, Sötét, Dulló, Köntös – Domokos, Domján, Imrik (Burányi) – Molnár, Horváth (Mihály), Varga. Vezetőedző: Bognár György. Gól: Németh, ill. Varga.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!