Foci

2012.12.02. 21:17

Idényzáró diadalt aratott a Maroshegy

Székesfehérvár – A Road Masters megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 11. fordulójából elmaradt Dunafém-Maroshegy– Kisláng összecsapás zárta az őszi idényt.

Dunafém-Maroshegy– Kisláng 3-2 (0-1)
Mezővári Sportpálya, 80 néző. Vezette: Takács I. (Reinisz, Zorinácz). Dunafém-Maroshegy: Sabo – Mezővári (Horváth Zs., a szünetben), Trampler, Pongrácz, Gelencsér – Keserű, Komáromi – Ruzsics (Bencze, 70.), Dudás, Pálinkás (Nagy M., 61.) – Balogh Z. (Szekszárdi, 80.). Vezetőedző: Viktor Ferenc. Kisláng: Ányos – Komlós, Rehák, Árki, Fekete – Simon, Bogár, Willerding (Sándor, 69.), Paluska L. – Paluska K., Juhász (Varga A., 76.). Vezetőedző: Zimmermann Tamás. Gólszerzők: Horváth Zs. (47., 52.), Trampler (68.) ill. Simon (37.), Paluska L. (46.).

 




Balogh Zsolt (jobbra) és a Maroshegy győzelemmel zárta az őszt (Fotó: Pati-Nagy Bence)



Az őszi idény legvégét jelezte az az apró baki, hogy a Mezővári József Sportpályán 22 percet csúszott a középmezőnyös rangadó kezdete, ugyanis a játéktérről hiányoztak a szögletzászlók... A tartozékok pótlása után érezhető volt, hogy a két csapat közel áll egymáshoz a tabellán, nem lehetett panasz az iramra. A 11. percben Juhász trafálta telibe a maroshegyi keresztlécet, majd a 37. percben a vezetést is megszerezték a vendégek, Simon lőtte ki 19 méterről a jobb alsó sarkot. A szünet után Paluska révén már kettőre növelte előnyét a vendég. Aztán jött a Maroshegy: rögtön a középkezdés után Horváth első labdaérintése után szépített, majd öt perccel később egy szöglet után fejjel egyenlített. A hazaiak kerültek fölénybe, Dudás egy kapufával riogatott, majd Keserű második sárga lapja után mehetett zuhanyozni. Azonban a vendégek emberfórja észrevehetetlen volt, sőt, a Maroshegy a 68. percben egy szabadrúgáskombinációból fordított, így 3-2-re nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!