Foci

2011.10.22. 15:21

A Videoton-Puskás Akadémia és a Dunaújváros is győzött

Székesfehérvár - Az NB II-es labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában, a Nyugati-csoportban szereplő mindkét Fejér megyei csapat győzelemmel zárta mérkőzését.

Matók János

Ez főleg a Dunaújváros-Pálhalma ASE számára bír nagyon nagy jelentőséggel, hiszen az újonc az első győzelmét szerezte meg, miután Márki két góljával 2-1 arányban nyert a jóval esélyebb Baja ellen. A vendégek találatát Szőllősi szerezte.

Szintén hazai környezetben lépett pályára a Videoton-Puskás Akadémia csapata, a tavalyi bronzérmes a Budaörsöt fogadta Felcsúton. Kellett, nagyon kellett a siker és az azért járó három pont a piros-kékeknek, akik eleget is tettek Hartyáni Gábor vezetőedző óhajának. Igaz, a gólt a 7. percben Papp szerezte, s azzal a vendégek vezettek 1-0-ra, ám a gólszerzőt a 34. percben kiállították, s ezt később a Budaörs már nem bírta el.

A szünet után, az 52. percben Margitics előbb kiegyenlített (1-1), majd az 54. percben Nagy Dani góljával már a "kisvidi" vezetett 2-1-re. Ezt követően Máté János pillanatai következtek, hiszen akár csak a Fradi ellen, úgy ezúttal is mesterhármast ért el, így a Vidi végül 5-1-re nyert a Budaörs ellen. A siker és az érte 3 pont azt jelenti, hogy a piros-kékek elkerültek a kiesőzónából, s felléptek a 11. helyre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!