A spanyolok majd a németek ellen folytatják

2022.11.26. 18:46

Luis Enrique nem örülne Torres bizonyos gólörömének

A spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Luis Enrique a napokban az egyik közösségi oldalon válaszolt a szurkolók által feltett kérdésekre, ahol szóba került a szakember idősebb lánya, Sira, és a spanyol válogatott csatára, Ferran Torres kapcsolata is.

FMH

Forrás: MTI/AP/Francisco Seco

A világbajnokság alatt több csapat is igyekszik a szurkolóival minél közvetlenebb kapcsolatot kialakítani, a közösségi média világa pedig erre egy nagyon jó terep. Az egyik oldalon a spanyol szurkolók kérdezhettek a szövetségi kapitánytól, Luis Enrique pedig örömmel válaszolt a kérdésekre. Az egyik szurkoló a csapat csatára, Ferran Torres és a szakember legidősebb lánya, Sira kapcsolatára kérdezett rá érdekes szemszögből. Tudniillik a pár már több mint két éve együtt van, a szövetségi kapitánytól megkérdezték, mit szólna ahhoz, ha akár a németek elleni csoportrangadón Torres gólöröméből tudná meg, hogy nagyapa lesz. 

– Ha Ferran gólt szerez, örülni fogok, de ha ujjszopással ünnepel, akkor azonnal lecserélem, felzavarom a lelátóra és többet nem léphet be sem egy stadionba, sem pedig egy futballpályára és máshová sem. Ez nem vicc – mondta Luis Enrique a felvetésre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!