Életmód

2014.05.11. 12:50

Fogszabályozás: több mosolygás

Az emberek nagy része gondolja úgy, hogy a mosoly az, amire egy első találkozás után a leginkább emlékszünk.

S. Töttő Rita

A mosoly híd lehet bárkihez, az egészséges mosolynak pedig elengedhetetlen része a rendezett fogazat. Ha büszkék vagyunk a fogsorunkra, az önbizalmunk is nagyobb. Langmár Zsolt fogszabályozó fogtechnikusnak komoly tapasztalata van e téren...

Langmár Zsolt fogszabályozó fogtechnikus hisz a szép mosoly erejében (Fotó: a szerző)

- Vendégeim közül is sok százan szenvedtek önbizalomhiányban fogaik tökéletlensége miatt. Sokakat zavar a két metszőfog közötti rés vagy a fogak torlódása - árulja el a szakember, aki szerint az egészség nem áll meg a megfelelő higiéniánál: meg kell tanulnunk szeretni önmagunkat, és a gyakorlat azt bizonyítja, hogy az emberek életét megváltoztathatja, ha szebbé válik a mosolyuk.

A fehérvári Tőgl Kata itt is viseli a láthatatlan fogszabályozóját (Fotó: a szerző)

- Miután valakinek a mosoly problémáját fogszabályozó kezeléssel megszüntetik, javulás tapasztalható a viselkedésében, az életminőségében és általános boldogságérzésében. Az is előfordul, hogy a változás következtében meg merik tenni a szükséges előrelépést a karrierjükben, vagy akár rátalálnak életük párjára - derül ki. Ami azonban a legfontosabb, a fogszabályozó kezelésnek köszönhetően a páciensek többet kezdenek mosolyogni. A fehérvári Tőgl Kata műtős és modell is így van ezzel: a láthatatlan fogszabályozó megváltoztatta életét - mondja. Azóta mindig mosolyog!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!