Pazar látvány

2021.12.04. 15:00

Klasszikus dizájnnal jött a magyar piacra az új okosóra

Nagyobb kijelzővel, vékonyabb készülékházzal, forgatható koronával és még strapabíróbb borítással érkezik Magyarországra a Watch GT 3.

A Huawei legújabb, valódi stílusikon okosórájának előlapja rozsdamentes acélból, hátlapja polimer szálas kompozit anyagból készült, ami egyrészt ellenállóbbá teszi a környezeti behatásokkal szemben, másrészt igazán egyedi és különleges stílus-kiegészítővé válik a csuklón.

És emellett akár két hétig is bírja egyetlen feltöltéssel.

A választható óraszíjtól függően 99.990 Ft-os ártól kapható készülék két méretben – 42 mm és 46 mm – érhető el. Előlapjuk rozsdamentes acélból készült, amely könnyű és erős, jól bírják a hőt és a hideget. Polimer szálas kompozit hátlapja szintén strapabíróbb lett.

Az órák számlapja mind felbontásában, mind méretében nagyobb lett. Az előző generációs, 1,3 hüvelykes képest a Watch GT 3 nagyobb kijelzőfelületet biztosít a 46 mm-es és a 42 mm-es változatban is. A kristálytiszta, tökéletesen átlátszó 3D ívelt üveg minden szükséges információt megjelenít egyetlen csuklómozdulatra. A GT sorozat történetében először a modellek a klasszikus órákat idéző, haptikus visszajelzésű, forgó koronával érkeznek, ami interaktív módon segít az eszköz kezelésében.

Hogy a felhasználók még könnyebben a saját stílusukhoz alakíthassák az órát, a Watch GT 3-ra több mint 10 ezer különféle óralap-téma tölthető le. A merésztől a minimalistáig, az elegánstól az egyszerűen funkcionálisig mindenki megtalálja az öltözékéhez, hangulatához vagy napirendjéhez illőt. Akár futni, akár elegáns vacsorára indul – biztos, hogy lesz megfelelő óralap. Emellett a különféle szíjaknak köszönhetően még inkább személyre szabható a karóra: rozsdamentes acél, fluoroelasztomer, bőr, nylon, de akár Milanese szíj is elérhető. Utóbbit kizárólag a Watch GT 3 42 mm-es modelljéhez tervezték.

Akár két hetes üzemidő, fejlett érzékelők

A Watch GT 3 a 46 mm-es változata 14 napos, míg a 42 mm-es modell 7 napos üzemidőt ígér.  A gyors, vezeték nélküli töltés mellett a fordított vezeték nélküli töltési technológiával a felhasználók Huawei okostelefonjuk segítségével gyorsan, külön töltő nélkül tölthetik fel az órát.

A TruSeen 5.0+ pulzusmérő technológia a szívverés mellett a véroxigénszint (SpO2) értékeket még pontosabban nyomon követi edzéskor, napközben, vagy éjszaka. Az új okosóra ergonomikus kialakítású 2,5D hátlapjának gondosan polírozott, domború, ívelt üvege illeszkedik a csuklócsont formájához. Így nemcsak kényelmes viselet, hanem hatékonyan csökkenti a külső fény interferenciáját és javítja a pulzusjel minőségét.

A frissített Health App legújabb funkciójával személyre szabott egészségügyi emlékeztetők is beállíthatók, mint például a napi vízbevitel mennyisége, gyógyszerezés, alvás, edzés, vagy akár helytelen tartás. Az arra a napra tervezett összes egészségügyi feladat elvégzésekor egy zöld ikon virágzik az óra kijelzőjén.

Személyi edző a csuklón

A Watch GT 3 órák profi fitnesz- és egészségfunkciói akár százféle edzésmódot támogatnak, sőt, akár személyre szabott edzéstervet is készít a felhasználó fizikai állapotának és edzési szokásainak megfelelően. Edzés közben valós időben, hangosan jelzi az aktuális edzési célokat és az edzési állapotot, visszajelzést ad erőnlétről és számos egyéb paraméterről.

A szabadban edzők tájékozódását a kétfrekvenciás GPS rendszer segíti, amely a pontosabb földrajzi helymeghatározásban segít. Az órák emellett SOS funkciókkal rendelkeznek és érzékelik, ha a felhasználó elesik, felkínálva a segélyhívást.

Borítóképünkön a Huawei Watch GT 3

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!