Tragédia: megölte négyéves gyermekét, majd a halálba indult?!

<b>Rácalmás</b> - Egyre több jel utal arra, hogy összefüggés van a ma reggel Dunaújváros és Perkáta között történt halálos közlekedési baleset és egy rácalmási gyermekhalál között!

Szigeti Sándor


Rácalmáson, ebben a házban lakott a balesetben elhunyt férfi 
(Fotó: V.Gy.)

Mint arról beszámoltunk egy ötvenegy éves férfi szörnyethalt ma reggel a 62-es úton Dunaújváros és Perkáta között, amikor autójával egy kőszállító kamionnak ütközött (lásd korábbi anyagainkat). A baleset hat órakor történt, a személygépkocsi vezetője bennégett járműve roncsai között. 

*
R. Szabó Ágnes a Fejér megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense tájékoztatása szerint a Rácalmáson meghalt kisgyermek bűncselekmény áldozata lett. A rendőrség a bűncselekmény elkövetésével a gyermek édesapját gyanúsítja. 

A férfi rácalmási lakásukból hajnali órákban személygépkocsival Perkáta felé indult, ahol egy kőszállító kamionnal összeütközött. Az apa a helyszínen életét vesztette. A rendőrség a bűncselekményt és a baleset körülményeit vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!