Megbilincselték, kifosztották áldozatukat az ál-rendőrök - segíthet a tettesek felismerésében!

FMH - A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság magukat rendőrnek kiadó tetteseket keres, akik hétfőn reggel egy rácalmási férfit otthonában bántalmaztak és kifosztottak.

feol.hu

Az ismeretlenek reggel fél kilenc körül, magukat rendőrnek kiadva ki bementek a sértett rácalmási lakásába, ahol közölték vele, hogy előállítják a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra. Ezt követően megbilincselték, majd fegyvert fogtak rá, és többször megütötték. Távozásuk előtt magukhoz vették a férfi otthon tartott készpénzét, ékszereit, valamint mobiltelefonját. A sértett a bántalmazás során nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

 

 

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kifosztás elkövetése miatt indított nyomozást az ügyben - tudtuk meg Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivőtől.

 

 

Az elkövetők közül kettőről grafikai rajz készült. A dunaújvárosi nyomozók kérik, hogy aki a mellékelt rajz alapján felismeri őket, róluk vagy a bűncselekményről információval rendelkezik, hívja a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságot a 25/510-510-es telefonszámon vagy tegyen bejelentést a 107-es vagy a 112-es segélyhívók bármelyikén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!