Hosszú combok, vadító dekoltázsok! Fotókkal

FMH - Csodás hajzuhatagok, sportos alkatok, hosszú combok és szemet gyönyörködtető arcvonások a Miss Universe s a Miss World Hungary választására készülő lányok kivétel nélkül rendelkeznek e tulajdonságokkal.

S. Töttő Rita

Miss World, Miss Earth és Miss Universe Hungary előkészítő tábora javában zajlik egy budapestszéli luxushotelben, ahol a lányok kemény kiképzést kapnak a szakemberektől. Ellátogattunk a helyszínre, hiszen a döntősök között ott van egy Fejér megyei leányzó, Huszárovics Dalma is. A Csabdiban élő szőke, húszéves hölgyet épp egy táncóra kellős közepén találtuk, huszonkét szépség társaságában. 

A Fejér megyei lány is esélyes a koronára

Tihanyi Ákos koreográfus a hotel egyik fallabdapályáján oktatta a fiatal lányokat a színpadi mozgás rejtelmeire. Az idei show ugyanis látványosabb, táncelemekben gazdagabb műsor lesz, ezért több felkészülést is igényel. Nem csak mozogni, mosolyogni és ügyesen beállni kell tudniuk a lányoknak, de együtt táncolni, szinte együtt lélegezni is. 

A koreográfia igencsak látványos lesz

Tízcentis tűsarkakban természetesen, csodás ruhákban, kifogástalan sminkben és frizurában. Jól megnéztük a lányokat, természetesen, s hiába csak egy hétköznapi táncpróba, kivetnivalót egyikben sem találtunk. Stílusban, karakterben sokfélék, de szembetűnő az a koncepció, amelyhez az idei zsűri az eddigi kiválasztások során ragaszkodott:
 - A válogatón igyekeztünk az egészséges nő képet erősíteni. Nem az eltúlzott, mű formák élveztek előnyt   magyarázta Schiwert-Takács László, a május 21-én megrendezendő Királynő című műsor főszerkesztője. A lányok nagy része természetesen szép, s persze üde és fiatal. Van köztük egzotikus, karamellbőrű szépség, keleties arcvonású és a divatvilágban oly kedvelt oroszos típus is. Huszárovics Dalma inkább az északi stílust képviseli, lágy arcvonásaival, platinaszőke hajával és karcsú, nyúlánk alakjával méltó ellenfele a többieknek.
-  Nincs idő semmire, feszes program szerint dolgozunk mindennap - mesélte Dalma.  Reggeli után edzés, majd mozgás- vagy táncóra következik. Ebéd után vannak kommunikációs és pénzügyi tanácsadással kapcsolatos óráink, majd pedig ismét edzés következik. Ezután pedig már csak a vacsora jön. 

Sokféle karakter verseng: egzotikus, karamellbőrű szépség, keleties arcvonású és oroszos típus

Amellyel persze vigyázniuk kellett a lányoknak. A terülj, terülj asztalkám ugyanis svédasztal formájában jelenik meg előttük minden nap, s bizony nem feltétlenül a fogyókúra jegyében állítják össze a menüt... Okozott is ez már nehézséget, árulta el egyikük, de azért sikerült úrrá lenniük a vágyaikon. A kemény edzések mellett azért csipegethetnek egy kicsivel többet is a csinos csajok.  

Feszült várakozás: ki lesz a legszebb?

Szerdán két lánynak távoznia kellett a felkészítő táborból, ugyanis a május 21-ei döntőn már csak huszonegy lány mérkőzhet meg egymással. Eredetileg három hölgynek mondtak volna búcsút, de egyikükről már korábban kiderült: félakt képek készültek róla néhány esztendővel ezelőtt, amelyeken több látszik a kelleténél. Ezt a verseny nemzetközi szabályzata tiltja, ezért ő korábban távozott már a felkészítőtáborból. Két másik lányt azonban szerdán küldtek haza. Dalma szerencsére nem volt köztük, de nagyon izgult, amíg ki nem mondták a nevét, hogy ott a helye a döntőn. S ha a zsűri is úgy akarja, akár a nemzetközi porondon is képviselheti hazánkat. Az ottani győztes pedig amellett, hogy másfél millió forintnak megfelelő összeget nyer, a szépségiparba is betörhet.
 A Miss Universe Hungary győztese a Bahamákra mehet, ahol a többi ország nyertesével mérkőzhet meg, a Miss Earth Manilában folytatódik, a Miss World pedig Johannesburgban. Egy biztos: mindegyiken részt vesz egy magyar lány.  Huszárovics Dalmát elnézve, akár ő is ott lehet bármelyiken.


Mosolyogni kötelező!


További fotók itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!