Győzelem a Kihívás Napján!

Székesfehérvár - A kihívás napja sorozatban a szerdán este 9 óráig beérkezett igazolások alapján hét kategóriában értékelték az ország versenyben részt vevő településeit. Fejérnek egy arany és két ezüst jutott.

feol.hu

Bár ebben a  versenyben, ahol a tömegsport a lényeg     és nem a győzelem, hanem a részvétel volt a fontos  kiemelkedő sikerként értékelhetjük, hogy a nagyvárosok között, a VII. kategóriában Székesfehérvár városa sorrendben a tizenegyedik,  összességében pedig a tizenkettedik győzelmét szerezte. Ott, ahol Debrecen csak a nyolcadik  tudott lenni.... 
A város polgármestere, Warvasovszky Tihamér is elküldte köszönő levelét a győzelemért  minden abban szerepet vállalónak.
Újdonság, hogy a megyeszékhelyt összesorsolták a világban is megrendezett versenyben. Székesfehérvárnak az izraeli Kfar-Saba városa jutott.  A 88 ezres település labdarúgó bajnokcsapattal is dicsekedhet (nem most, korábban voltak aranyérmesek), előnyben   lehet Fehérvárral szemben, mivel a világban  május utolsó hétvégéjén rendezik meg a kihívás napját, miként az eredetileg, Kanadában is volt. Ők már tudják, mit és mennyit  kell teljesíteniük, hogy győzzenek.
 Az a lényeg, hogy felvettük a kapcsolatot velük, megismerjük egymást, és ebből később sport-testvérvárosi együttműködés is létrejöhet  vélte Magony Tamás.
Fejérben két település ért el még kiemelkedő sikert: Bakonykuti az I., Hantos a II. kategóriában lett második.

Képgaléria itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!