Baleset a 81-es főúton - a sofőr kiesett a kocsiból

FMH - Rendőrségi információ szerint egy autó árokba csúszott a 81-es főúton, Székesfehérvár határában. A sofőr kiesett a járműból, a mentők vitték kórházba.

Kovalcsik Katalin

Az egyik baleset helyszínén készült fotót látva az jut az ember eszébe, vajon megúszta-e a csattanást a vezető?  Szerencsére csak könnyebben sérült  a Toyotát vezető férfi, aki a 81-esen szabályosan kezdett előzni, de nem  vette őt észre egy másik, előtte haladó jármű vezetője. A Wolksvagen  kielőzőtt, az árokba lökte a szabályosan haladó járművet. Az egy fának csapódott, gyökerestől kiszakította azt,   ami  a kocsit  szinte kettévágta a közepénél. A másik, a hármas ütközés úgynevezett utoléréses baleset volt. Az egyik kocsi beleszaladt az előtte haladóba, majd abba egy másik hátulról. Egy 36 éves asszony és 16 éves gyermeke sérült, de ők is  könnyebben.  Az Új-Csóri úton a nyomvályú megdobta  az egyik személykocsit, ami megpördült, szembe fordult a forgalommal és összeütközött egy szembejövő személykocsival.  A Toyota vezetője ebben  a balesetben is csak  könnyen sérült.    

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!