Az önkormányzat, mint magasépítő - megújul az óvoda Tordason

Tordas - Járatlan úton indul el az önkormányzat, midőn maga vezényli le az óvoda építését. Felvette tevékenységi körébe a magasépítést. Magad, uram, ha szolgád nincsen.

Zsohár Melinda

Az önkormányzat ugyan nem vállalkozó és nem gazdasági társaság, ám nem kötelező szakfeladatként felvette tevékenységi körébe a magasépítő tevékenységet  - számolt be Juhász Csaba tordasi polgármester arról a valóban szokatlan és eleddig nem jellemző döntésről, amelyet a szorító anyagiak miatt hoztak meg.
A 120 millió forintos költségvetésűre taksált intézmény épület pincéjének sávalapozását a héten meg is kezdték, hétköznap és hétvégéken is folyik a munka. Az állandó alkalmazottak mellett a társadalmi munkások ragadnak szerszámot hétvégente. Természetesen az önkormányzat megbízásából a szabályoknak megfelelően felelős műszaki vezető felügyeli az építkezést, akinek utasításait mindenki köteles betartani. Az önkéntesek is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!