Kulcsi gyilkosság - H. Csanádot a jövő héten ismét a helyszínen hallgatják ki

Dunaújváros - A jövő héten ismét helyszíni kihallgatáson vallhat a gyilkosságsorozat gyanúsítottja, H. Csanád.

Szabó Szabolcs

Elmeorvosi szakértőt még nem jelőltek ki.  Aki ilyen bűnt elkövet, az mindenképpen valamilyen pszichés zavarral küzd. A kérdés az, hogy ez a pszichés zavar akadályozta-e a józan cselekvésben - fogalmazott a Dunaújvárosi Hírlapnak Hortobágyi Tibor, H. Csanád ügyvédje, aki hozzátette: ezt igazságügyi elmeorvosi szakértő hivatott majd eldönteni

A gyanúsítottat megvizsgáló igazságügyi elmeorvosi szakértőt még nem jelölték ki, ám információink szerint az már biztos, hogy  a szerdai helyszíni kihallgatáshoz hasonlóan a jövő héten ismét a négyes gyilkosság helyszínén, a kulcsi családi birtokon rekonstruálhatja a történteket a hatóságnak H. Csanád Jutas.

Hortobágyi ügyvéd akkor arra kérte a nyomozó hatóságot, hogy védence ruhát vihessen magával, ugyanis a gyanúsított még mindig abban a civil ruhában van, amiből a dunaújvárosi kórházból  múlt héten pénteken  a székesfehérvári előzetesbe szállították.

A rendőrök szerdán nem engedték, hogy H. Csanád ruhát vegyen magához, erre jövő héten már lesz lehetősége a gyanúsítottnak, aki ügyvédje szerint továbbra is mindenben  együttműködik a nyomozást végző rendőrökkel és szakértőkkel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!