Vigyázat! Rádiós játékkal trükköznek a csalók

Székesfehérvár - Rádiós ajándék-akcióra hivatkozva akarnak bejutni idegenek lakásába azok a csalók, akik autóval járják Fehérvár utcáit. Ne dőljenek be nekik! - hívja föl a figyelmet a rendőrség.

feol.hu

A Fehérvár Rádiótól kapta kedden a jelzést a rendőrség arról, hogy ismeretlenek embereket szólítanak le Fehérvár utcáin egy piros színű autóból azzal, hogy egy rádiós akció keretében ajándékot kapnak, de ezt az ajándékot csak a lakásukra felmenve adhatják oda.

A Fehérvár Rádió tájékoztatása szerint azonban nincs semmiféle ehhez hasonló ajándék-akciójuk, csak a műsorvezetők által meghirdetett telefonos játékokban vehetnek részt a hallgatók.

Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő közölte: a rádió az esettel kapcsolatban feljelentést tett a rendőrségen. Ezúton kérik a lakosságot, hogy az ilyen jellegű trükköknek ne dőljenek be, és ne engedjenek be idegeneket a lakásukba!

Amennyiben valaki hasonló esettel találkozott, jelezze azt a fehérvári nyomozóknak a 22/541-600-as telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 107-es, illetve a 112-es segélyhívók bármelyikén!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!