A gyűjtés meghozta eredményét, sikeresen megműtötték a seregélyesi Kovács Barnabást

Többen fogtak össze a seregélyesi Kovács Barnabás érdekében, az Alcoa FKC például jótékonysági mérkőzést szervezett. A beteg kisfiúról jó hírek érkeztek: túl van a műtéten, már haza is utazott.

Matók János

Novemberben, a török Üsküdar elleni KEK-mérkőzés nemcsak a 12 gólos győzelem miatt élhet élénken az Alcoa FKC szurkolóinak emlékezetében, hanem amiatt is, hogy azon a mérkőzésen szervezett tombolán - melynek Horváth Bernadett meze volt a fődíj - nézők, játékosok és vezetők több mint 300.000 forintot gyűjtöttek össze Kovács Barnabás őssejtkezelésére. A seregélyesi kisfiút azóta Bécsben megműtötték, és már haza is térhetett.

A Kovács-család a legelején tartott az akkor még szinte beláthatatlanul hosszúnak tűnő útnak, melynek célja a műtéthez szükséges mintegy 3,5 millió forint összegyűjtése volt. A fejlemények akkor gyorsultak fel, amikor a Seregélyesi Általános Iskola alapítványa vette át Barnabás számláját, amelyen így már vállalatok is elhelyezhettek adományokat. A sok-sok segítség ezen a héten meghozta eredményét: Barnabást sikeresen megműtötték a bécsi klinikán, a kisfiú jól van az őssejt-beültetés után, és már haza is utazhatott a család. Barnusnak nagyon jó egészséget kíván az Alcoa FKC összes tagja, vezetői, edzői, játékosai és a szurkolói egyaránt.

A kisfiúról lapunk is írt, cikkünk ide kattintva olvasható!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!