Szándékosan felgyújtottak egy Fiat Puntót Dunaújvárosban

Dunaújváros - Szándékos gyújtogatás áldozata lett egy Fiat Punto kabrió a Hajnal utcában hétfő este. A helyszín közelében igazoltatták a tulajdonos férfi barátnőjét is, aki zavartan viselkedett...

feol.hu

A bejelentésre helyszínre érkezett dunaújvárosi járőrök kiderítették, hogy a szóban forgó kabrió egy dunaújvárosi férfié. A jármű lezártan parkolt a Hajnal utca 1. szám előtt lévő parkolóban, amikor égni kezdett. A tűz átterjedt egy szomszédos VW Golfra - annak bal oldali hátsó lámpaburája meg is olvadt. A szakértő elsődleges megállapítása szerint az autót szándékosan gyújtották fel, ugyanakkor közveszély okozás nem állt fenn.

A helyszín közelében igazoltatás alá vontak egy harmincéves nőt, akiről kiderült, hogy a tulajdonos barátnője és meglehetősen rossz viszonyban vannak. A nő az igazoltatáskor erősen ittas állapotban volt. A bűncselekménnyel kapcsolatban is ellentmondásosan nyilatkozott. Állapota miatt a Szent Pantaleon Kórház Pszichiátriai Osztályára szállították be. A kiégett járművet lefoglalta és telephelyére szállította a rendőrség - tájékoztatott R. Szabó Ágnes, a megyei kapitányság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!