Ladikozzunk idén is!

A Pannon Lapok Társasága ebben a tanévben már hatodik alkalommal vesz részt a Lapot a diákoknak! országos médiavetélkedőn. A fődíj ezúttal is 250 ezer forint.

Fejér Megyei Hírlap

Kedden jelenik meg a Hírlapban első alkalommal az a totó, amelynek kitöltésével és visszaküldésével nevezni lehet az országos médiavetélkedőbe. Ez egyúttal már a verseny első fordulója is.
A vetélkedőre az előző évekhez hasonlóan most is ötfős csapatok jelentkezését várjuk. A csapatok egy-egy iskola hetedik és nyolcadik osztályos tanulóiból állhatnak össze (akár vegyesen is).
A kitöltött totót és jelentkezési lapot február 21-éig kell visszaküldeni. A nevező csapatok márciusban még egy írásos fordulón vesznek részt. Ennek keretében bizonyíthatják, milyen figyelmes újságolvasók, sőt,  akár a riporter szerepébe is beleképzelhetik magukat. Ezekben a fordulókban a csapatokat még felkészítő tanáraik és osztálytársaik is segíthetik.
A  megyei döntőbe a legjobb öt csapat kerül, itt  szóban és tettekben is bizonyítaniuk  kell, hogy ők a legjobbak. Érdemes alaposan felkészülni, hiszen aki az áprilisi megyei döntőt megnyeri, az továbbjut a júniusi országos döntőbe, amelynek idén is a bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium ad helyet.
Innen senki sem távozik majd ajándék nélkül, a legjobb csapatok pedig 250, 200, illetve 150 ezer forinttal lesznek gazdagabbak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!