Módosul több járat

Székesfehérvár - Vasárnaptól változik az Alba Volán helyközi és távolsági járatainak menetrendje. A társaság az alábbi tájékoztatást adta lapunknak.

B. Kiss László

Az országos helyközi és távolsági menetrendváltozással egyidőben,    december 11-től,   vasárnaptól  kezdve az Alba Volán Zrt. az alábbi főbb menetrend módosításokat vezeti be. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium idén ütemes menetrendet alakít ki a Budapest-Kalocsa-Baja autóbuszvonalakon. Ez az Alba Volán Zrt. által a  Székesfehérvár-Dunaújváros-Solt-Kalocsa-Baja vonalon közlekedtetett autóbuszjáratokat érinti.   Fehérváron,  különösen a belvárosban a megnövekedett közúti forgalom egyes autóbuszvonalak esetében rendszeres késéseket okoz. Ezért a Sukoró, Polgárdi, Füle és Kisláng településeket érintő autóbusz járatokon menetidő korrekciókat hajtanak  végre - tájékoztatta lapunkat az Alba Volán.
 A korábbi Székesfehérvár-Komárom közötti vonatpótló járatok továbbra is változatlanul, mindenféle korlátozások nélkül közlekednek.
  A MÁV új menetrendjének megfelelően az autóbuszjáratok főleg Velence, Kápolnásnyék, Baracska, Martonvásár és Ercsi térségében a vonatok közlekedéséhez igazítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!