Mi büdös, a víz vagy más?

Agárd - Olvasónk panaszolta el, hogy büdösnek találta egy fürdő mellékhelyiségét. A dolognak utána érdeklődtünk. Kiderült, a panaszt célszerű észleléskor bejelenteni a felelős vezetőnél.

Tribolt Lajos

Ráckeresztúri olvasónk telefonált, hogy a párjával együtt több tízezer forintért vettek bérletet az agárdi fürdőbe, mert orvosuk azt a vizet javasolta gyógykúrának. Az első alkalommal nagy csalódás érte őket, mert szerintük a fürdő mellékhelyisége rendkívül büdös volt. Szerinte elvárható lenne, hogy legalább egy vidéki ház mellékhelyiségének színvonalát elérjék.
A fürdő üzemeltetéséért felelős vezető, Kraszlán György érdeklődésünk nyomán visszautasította a vádakat.  Mint mondta, mindent megtesznek a köztisztasági szabályok betartásáért. Sajnálják, hogy a panaszos nem akkor jelezte észrevételét, mert utólag nehéz bármit mondani egy panaszról. A fürdő vendégkönyvei egyébként is elégedett vendégekről szólnak.
Egy, az ominózus fürdőbe járó kollégám mondta el, hogy a tisztaságra nem volt panasza, viszont a termálvíz hatása következtében az öltözőkben, mellékhelyiségekben van egy jellegzetes szag. Ezt a fürdőzők ott intenzívebben észlelik, mint a medencében.
De akinek panasza van, az forduljon a vezetőkhöz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!