Kollégánk felvétele nyert egy országos fotópályázaton

Székesfehérvár - Koppán Viktornak, lapunk fotóriporterének székesfehérvári tűzoltókról készített felvétele az első helyezést érte el a Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és a MÁV Fotókör pályázatán.

Szabó Zoltán


Lapunk fotóriportere, Koppán Viktor első lett a fehérvári tűzoltókról készített Éjszakai harc című képével a pályázaton, amelyet a VOKE Vörösmarty Művelődési Ház és a MÁV Fotókör hirdetett meg, immár második alkalommal. A zsűri a 71 szerző 360 munkájából 129 képet fogadott el a kiállításra, vasúti és szabadon választott témakörben. Koppán az utóbbiban lett első. A miniatűr fotókból a művelődési házban nyílt kiállítás, amelyet Deák Lajosné területi képviselő és Mátyus Károly, a Bakony Fotóklub elnöke nyitott meg. A tárlat rendezésében oroszlánrészt vállalt Tallián József, aki a dekorációt tervezte. Koppán Vikor mögött Nervetti Károlyné és Hambalgó Mihály lett a második és harmadik. A különdíjas Baán Katalin. A vasúti kategória nyertesei: Zágon László, Sulán Angéla és Albert Béla.

Forrás: langlovagok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!