Befeküdt a kádba a tolvaj

Bicske - Egy vadidegen férfit pillantott meg lakásában egy férfi, a hívatlan vendég a kádban próbált meg elbújni.

feol.hu

Mint kiderült, amikor a házban lakók reggel felébredtek, zajt hallottak a konyhából. Majd amikor a férfi kiment a hálószobájukból azt vette észre, hogy egy idegen megy be a fürdőszobájukba. Ekkor utánament, és azt látta, hogy az ismeretlen személy bemászik a kádjukba, hogy ott elbújjon. Amikor az ottlétével kapcsolatban a tulaj kérdőre vonta, semmit nem válaszolt, csak üveges tekintettel a plafont nézte, és zilált hangokat adott ki magából.

Így a helyszínre a rendőrökön kívül a mentők is megérkeztek, akik miután megvizsgálták a zavart férfit, beszállították Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Szent György Kórházba. Miután ott ellátták, majd a Bicskei Rendőrkapitányságra állították elő, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Lopás kísérlete miatt indult vele szemben büntetőeljárás. Ugyanis kiderült, nem erőszakkal jutott be a házba. A tulajdonos valószínűleg elfelejtette bezárni a bejárati ajtót, így a csukott, de nem zárt ajtón keresztül ment be a férfi. Rongálási kár nem keletkezett. A tettenérésnek köszönhetőena férfi nem is tudott semmit elvinni az ingatlanból.

A büntetett előéletű 35 éves bicskei férfit - aki ellen korábban többször folyt már eljárás lopás elkövetése miatt - a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását.        

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!