Állatok karácsonya a Herosznál

Székesfehérvár - A kisállatbarátokat várják a Herosz menhelyére az állatok karácsony rendezvényre. Az ünnephez híven csengőszó és gyertyagyújtás adja meg az alaphangulatot.

feol.hu

A Herman Ottó Magyar Országos Állat-és Természetvédő Egyesület menhelyein december 9-én, ötödik alkalommal szervezik meg az állatok karácsonyát. Az idei év különlegessége az lesz, hogy az ország különböző pontjain levő hat menhelyen 14 órakor egyszerre köszöntik csengőszóval és gyertyagyújtással az ünnepet.

A rendezvényre látogatók ajándékot is vihetnek a kedvenceknek, az otthon dolgozóinak tanácsa szerint elsősorban a következőkre lenne szükség: felnőtt és kölyök kutya, valamint macska száraz táp, alutasakos kutya-macska eledel, játékok az állatoknak, multivitamin tabletta, immunerősítők, bolhapor, forgács, ledarált papír, magok rágcsálóknak és madaraknak, otthon már nem használt, de nem lyukas tálak és lábosok.

A programok 14 órakor kezdődnek, az említett csengőszóval, gyertyagyújtással és versmondással. Berey Attila, a Herosz elnökének köszöntője után a gyermektagozat tanulói adnak műsort. Lesz karácsonyfa-díszítés és az állatotthon lakóinak szánt ajándékokat is el lehet helyezni a fa alatt. A program a menhely megtekintésével, cicasimogatással és kutyasétáltatással ér véget.

A karácsonyfa alá december 9-től kezdve, az év végéig lehet minden nap, 14 és17 óra között elhelyezni az állatoknak szánt ajándékokat.

Részletek az ünnepségről itt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!