A Telekiről és a Vízivárosiról szülőknek, gyerekeknek

Székesfehérvár - A közeljövőben a Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola, valamint a Vízivárosi Általános Iskola is nyílt napra, előkészítőre várja az intézmények iránt érdeklődőket.

feol.hu

A Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola november 14-én, hétfőn tart felvételi tájékoztató nyílt napot a gimnázium iránt érdeklődő diákoknak, szülőknek.
15.00 órakor a négy évfolyamos gimnáziumi és az Arany János Tehetséggondozó Programról, 17.00 órakor a hat évfolyamos gimnáziumi képzésről tájékoztatnak. A beiskolázásról az 506-162-es számon és a www.telekiblanka.hu honlapon lehet informálódni.

A Vízivárosi Általános Iskola november 17-i kezdettel öt előkészítő foglalkozást tart a leendő elsősöknek. Az idei évben két rendezvényre kerül sor, az első, bemutatkozó foglalkozást követően karácsonyváró betlehemes játékra várják az óvodásokat és bemutatják az interaktív táblát is. Az iskola kreatív kézműves foglalkozásokkal és mindennapos sportolási lehetőségekkel várja szeptembertől a kisdiákokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!