Lopott aknafedeleket, lefolyórácsokat találtak egy autóban

FMH - Három férfit vettek őrizetbe Bicskén, miután kocsijukban csatornafedlapokat és lefolyórácsokat, aknafedeleket találtak a rendőrök.

feol.hu

Éjfél után nem sokkal a szári körzeti megbízott egy autót intett le közúti ellenőrzésre a 811-es számú főút 41+500 kilométer szelvényében. Az igazoltatásra felszólított három férfi mellett lefolyórácsokra, aknafedelekre bukkant az intézkedő rendőr. A fedlapokról kiderült, hogy a Tatabányai Vízművek tulajdonát képezik, a lefolyórácsokra vonatkozóan az utazók úgy nyilatkoztak, hogy azok Tatabányáról, lomtalanításból származnak. Bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt állították elő az autó utasait. Az intézkedés során kiderült, hogy az autóban fellelt három fedlapot és öt lefolyórácsot a három lefolyófedéllel együtt mind úgy lopták. A vízművek mellett a másik sértett is tatabányai illetékességű.

A három férfit bűnügyi őrizetbe vették a Bicskei Rendőrkapitányság nyomozói. A velük szemben megindított eljárást tovább folytatják – tájékoztatott pénteken R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!