Előzetesben a kuruzsló fogtechnikus (frissítve)

Székesfehérvár - Előzetes letartóztatásba helyezte a városi bíróság a kuruzslással gyanúsított fogtechnikust pénteken. Asszisztensnőjével szemben lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el.

Szabó Zoltán

Mint arról korábban hírt adtunk, kedden délután elfogták, majd bűnügyi őrizetbe vették a gárdonyi nyomozók azt az 55 éves velencei fogtechnikust, akit kuruzslással gyanúsítanak. Az illető diploma nélkül látta el pácienseit évek óta.

A nyomozási bíró ma meghallgatta a gyanúsítottakat és az ügyész indítványára, 30 napra  előzetes letartóztatásba helyezte  az 55 éves  velencei fogtechnikust, 31 éves asszisztensnőjével  szemben pedig lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el.  A  bíró a férfi esetében a bűnismétlés veszélye és a bizonyítékok esetleges  megsemmisítése,  míg az asszisztens esetében  a bizonyítási eljárás  esetleges akadályozása okán látta indokoltnak a kényszerintézkedést, tudtuk meg Gieszné  Boda Orsolyától, a Fejér Megyei Bíróság szóvivőjétől. A döntés nem jogerős, mert mindketten fellebbeztek. Ennek  azonban nincs halasztó hatálya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!