Az Önzetlenség napja Bicskén – fergeteges bulival

Bicske – A legkorszerűbb művégtag önrész-összegének gyűjtésére szerveztek eget rengető bulit Bicskén szeptember 17-én. Ezreket mozdított meg a felhívás, amelyre az óvodások, az öregek, a felnőttek, a középkorúak, s a legkülönbözőbb politikai meggyőződésű és zenei, sport- egyéb műfaj kedvelő mozdultak meg.

Zsohár Melinda

A húszéves Hetlinger Ákosnal egy baleset, majd szerencsétlen egészségügyi összefüggések miatt amputálni kellett a fél lábát, holott előtte aktívan sportolt, mozgalmas életet élt. A bicskei Vajda János Gimnázium és Szakközépiskolában érettségizett bicskei fiú volt osztályfőnöke, Vigyikánné Horák Andrea indította el "lavinát", amelyhez óráról órára csatlakoztak, a közösségi portálok nyújtotta sebesség felgyorsítását is felhasználva a szervezéshez. Tessely Zoltán polgármester meghívására vendég volt Erőss Zsolt hegymászó is, aki emblematikus alakja az akaraterő megerősítésének és a fizikai csapások leküzdésének.

Reggeltől éjszakáig elképesztő bulival zajlott Bicskén az Önzetlenség napja. Hetlinger Ákos óriási együttérzéssel és szeretettel lett gazdagabb az adományok mellett, amelyek lehetővé teszik számára a legkorszerűbb művégtag beszerzését. Az egész város és környák megmozdult, de messziről is érkeztek a hírre, amely remek szórakozást ígért, s felfokozott érzelmeket. A gyönyörű Batthyány-kastély – gyermekotthon - udvarán landolt a menet, s éjszakába nyúlóan zenéltek, beszélgettek, mulattak a jelenlevők. A Ladánybene volt az egyik főszereplő, s még sokan mások hozzáadták magukét ahhoz, amiből adomány születhetett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!