Amerikaifoci csapatok játszanak a Köfém pályán

Dunaújváros - Székesfehérvárott játszik ma 14 órakor a dunaújvárosi Gorillákat is soraiban tudó Young Guns United amerikaifoci csapata, a junior kupában.

Gallai Péter

A szövetség ötödik alkalommal rendezi meg a junior sorozatot, amelynek közös csapattal vágnak neki az ifjú Gorillák. Ezúttal a Budapest Titans és a Veszprém Wildfires játékosokkal közösen, Young Guns United (angol szlengben: ifjú titán) néven vágnak neki a kupasorozatnak. A két négyes csoport közül a mieink a nyugatiba kerültek, a Budapest Hurricanes, a Győr Sharks és a Fehérvár Enthroners társaságában.

A fiúk az első meccsüket ma pont a megyei rivális ellen vívják, az ingyenesen megtekinthető összecsapás 14 órakor kezdődik a székesfehérvári Köfém pályán (Zombori út 21.). A mérkőzés a jó debütálás mellett azért is fontos, mert az előzetes esélyek alapján ha az első két derbit hozzák a titánok, akkor szinte már a rájátszásban érezhetik magukat. Ugyanis az első két helyezett jut tovább, amire a két győzelem után nagy lenne az esély.

A meccset még egy dolog színesíti: a két gárda az előző szezonban közösen indult a kupában, ahol végül ezüstérmet szereztek - most viszont ellenfélként néznek farkasszemet egymással.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!