Strandfoci: lányok tornája szombaton

Székesfehérvár - Női strandfoci tornát rendeznek augusztus 20-án, szombaton a megyeszékhelyen, már 6 csapat jelentkezett.

Matók János

Az Alba Regia Ifjúsági és Szabadidős Egyesület (ARISZ) női labdarúgó-csapatának a szervezésében - hagyományteremtő szándékkal - kerül sor szombaton 9 órától, az I. Csitáry Strandfoci Kupára a fehérvári strandon.
Erről tartottak sajtótájékoztatót kedden az ARISZ képviselői: Babos Zoltán főszervező, egyben a csapat edzője, Kovacsik Beáta technikai menedzser, Róka Gyula, valamint a polgármesteri hivatal képviseletében Temesvári Márta, a tájékoztató moderátora. Babos Zoltán a többi között elmondta: eddig két-két Veszprém-, Komárom- és Fejér megyei csapat jelentkezett, de még két hely kiadó, így várják a jelentkezőket.
Tervek szerint a résztvevők előbb  2 csoportban játszanak egymással, majd azt követik a helyosztók. Csapatonként 10 játékos nevezhető a tornára, amelyre várják a nézőket is.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!