Kapcsolat Központ, segítségül

Bicske - Egy kézben, egységes szemlélettel működteti ezután a bicskei önkormányzat az Egyesített Családsegítő és Gondozási Központot. Csak részben anyagi okok miatt volt az összevonás.

Zsohár Melinda

Beszédes névvel illetik a hivatalosan több szóval meghatározott intézményt: Kapcsolat Központként.
- Hatékonyabban, gyorsabban tudnak segíteni, összeérnek az egészségügyi és szociális területek - summázza a döntés lényegét Sulyokné Guba Judit helyi képviselő, a humánerőforrás bizottság elnöke. - Az idősek gondozása, a családsegítő és gyermekjóléti szolgálat, valamint a bölcsőde, a védőnők is a Kapcsolat Központhoz tartoznak. Hamarosan elbírálja a képviselő-testület az egyetlen vezetői posztra benyújtott pályázatokat. A fogantatástól a sírig igyekszünk azt  a gondoskodást nyújtani, ami feladata az önkormányzatnak, s el is várják tőle. Az új szisztémában gyorsabb lesz az információáramlás, az egyes területek szakemberei szorosabb kapcsolatot tartanak - mondta el Sulyokné.
A székhely az Ady Endre utca 3. alatt található, az általános iskolából  odaköltözött a családsegítő szolgálat. Szeptember 1-jétől itt működik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!