Gyanús húszezresekkel fizettek Dunaújvárosban

Dunaújváros - Két hamisgyanús húszezres bankjegy tűnt fel egyazon napon Dunaújváros két üzletében. Mindkét bankjegyről akkor derült ki, hogy hamis lehet, amikor a velük fizető vásárlók már túl voltak a tranzakción.

feol.hu

Húszezres bankjeggyel fizetett egy vásárló hétfőn este a Dózsa György út egyik elárusító standján. Másnap, amikor az eladó azzal a bankjeggyel akart fizetni egy élelmiszer áruházban, a pénztáros hölgynek feltűnt, hogy hamis lehet. A bankjegyet szakértői vizsgálatra lefoglalta rendőrség. Ugyancsak hétfőn reggel a Váci Mihály utcában a zöldségesnél fizetett egy 15 év körüli fiatalember húszezres bankóval. Amikor a zöldséges az előző napi forgalmat másnap, vagyis kedden le akarta adni, akkor derült ki, hogy vélhetően hamis a bankjegy. A két bankjegy ügyében vizsgálódnak a dunaújvárosi nyomozók – tájékoztatott szerdán R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!