Glen Williamson mégsem írt alá

Dunaújváros - A kanadai tréner, Glen Williamson mégsem lesz az Acélbikák edzője.

Boda Bence

Egy korábbi intejúnkban Glen Williamson még a jövővel kapcsolatos tervekről beszélt:
"Az Acélbikákból egy nem hullámzó, stabil csapatot kell csinálni, amelyik nemzetközi szinten is megállja a helyét. A fiatalok tehetségesek, sok évük lehet nemcsak a magyar, hanem a nemzetközi jégkorongban is." -  nyilatkozta a kanadai szakember. De  azóta sok víz lefolyt a Dunán...
Ami a hét elején még csak pletyka szintjén terjengett, az ma délutánra bebizonyosodott: Glen Williamson mégsem vezeti majd a Dunaújvárosi Acélbikák csapatát a 2011/2012-es szezonban. Mint Azari Zsolttól, a csapat elnökétől kapott szűk szavú tájékoztatásból kiderül:
"...a tárgyalások jó úton haladtak, de a felek a végső szakmai kérdésekben nem tudtak megegyezésre jutni. A csapat vezetősége továbbra is nagy erőkkel keresi a megfelelő szakembert az Acélbikák élére."
Mint azt kérdésünkre  Azari Zsolt még elárulta, több külföldi szakemberrel is kapcsolatban állnak, s igyekeznek minél előbb megtalálni a pozícióra minden tekintetben megfelelő személyt.  Az igyekezet már csak azért is helyénvaló, mivel  a vezetőedző kérdése egyre sürgetőbb: augusztus 29-én a szlovák HK Trnava csapatával, egy nappal később augusztus 30-án, pedig a Topolcany alakulatával csap össze a Dab.Docler gárdája idegenben. Ezután, szeptember 3-án a Sapa Fehérvár AV 19 csapatával szemben kezdi meg a dunaújvárosi együttes az ifj. Ocskay Gábor Emléktornát. S az utolsó felkészülési mérkőzéstől már tényleg csak egy párat kell aludni, és kezdődik is az első éles összecsapás: szeptember 9-én előbb a Brassó csapata, majd 11-én a Steaua,  13-án pedig az Újpest gárdája  látogat városunkba.
A  honi hokival kapcsolatos hír, hogy a Miskolc csapata leigazolta a szlovák hátvédet, Jan Jarabeket. A Borsod megyei alakulatba igazolt 22 éves hokis eddig 109 szlovák extraligás mérkőzésen szerepelt pályafutása során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!