Fogadási csalás: P. Csaba szabadlábon védekezhet

Szabadlábon védekezhet az az aktív labdarúgó, akit csütörtökön vesztegetéssel és felbujtóként elkövetett hamis tanúzással gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF). Ezzel együtt nyolcra emelkedett a bundabotrány hazai gyanúsítottainak száma.

MTI

Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője pénteken az MTI-nek annyit mondott, hogy egy most is aktív játékost hallgattak ki, és gyanúsítottak meg egy rendbeli vesztegetéssel és egy rendbeli, felbujtóként elkövetett hamis tanúzással. Nevet nem közölt, a Nemzeti Sport információ szerint a Videotontól eltanácsolt, tavasszal a Vasasnál kölcsönben szereplő P. Csabáról van szó.
Amint a szóvivő közölte: a futballista élt a hallgatás jogával, nem tett vallomást, tagadta a bűncselekmény elkövetését, és nem tett panaszt a gyanúsítás ellen. A játékos szabadlábon védekezhet.

Így nyolcra emelkedett a labdarúgó-bundabotrány hazai gyanúsítottainak száma.

P. Csaba tagad

A Nemzeti Sport információi szerint újabb élvonalbeli labdarúgóval bővült a gyanúsítottak sora a június végén kirobbant fogadási csalási ügyben. A napokban a Videotontól eltanácsolt, tavasszal kölcsönben a Vasasban futballozó P. Csabát vesztegetés bűntettével, illetve büntetőügyben elkövetett hamis tanúzás bűntettével, mint felbujtó gyanúsította meg a Központi Nyomozó Főügyészség. A játékos egyelőre tagad. Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője megerősítette, hogy egy futballistát kihallgattak, és kétrendbeli bűncselekménnyel gyanúsítják, de konkrét nevet nem mondott - írja a nemzetisport.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!