Fezen - Az Álom Színházában jártunk

Székesfehérvár - Az első este fél 10-kor színpadra lépett a Fezen egyik sztárcsapata, a Dream Theater. James LaBrie énekes, John Petrucci gitáros, John Myung basszusgitáros, Jordan Rudess billentyűs, Mike Mangini dobos remekül felépített programot, showt mutatott be.

Silye Sándor

-Többször is jártunk már Magyarországon, ám eddig a sűrű időbeosztás miatt nem volt lehetőségünk körülnézni. Most azonban egy teljes napot eltölthettünk Budapesten, többek között a várban is tehettünk egy rövidebb sétát. Jó hír, hogy szeptemberben jelenik meg a legújabb albumunk, az A Dramatic Turn Of Events, ám a címadással nem a tavalyi tagcserére utalunk, hanem olyan aktuálpolitikai események ihlették, mint például az arab világban bekövetkezett társadalmi változások. Ami a tagcserét illeti, a Mike Portnoy helyére belépett Mike Mangini-t korunk egyik legjobb dobosa, akinek nevéhez világrekord is kötődik, ő nyerte el a leggyorsabb kezű ütős címet - mondta James LaBrie énekes.

Rövid videónk:

A zsúfolásig megtelt szabadtéren mindenki láthatóan nagyon élvezte a látványt, és amit hallott. Brie remekül bánt különleges „hangszerével”, az emberi hanggal, végigívelt, betöltötte az éjt éneke, Petrucci gitáros pedig nem véletlenül a világ legjobb gitárosainak a sorában található. Lenyűgöző technikával penget, önmagában is figyelemre méltó "zenekar" lenne. De szerencsére ott voltak a társaik, nem is akármilyenek! Rudess és Myung hangszere mestere volt, Mangini dobos pedig bebizonyította, érdemes volt várni rá Mike Portnoy, a zenekart hajdan alapító dobos távozása után. Briliáns szólót produkált, joggal zúgott elégedetten a tömeg, amikor bejezte. Különös élmény volt amit láthattunk. Ez több volt zenénél, metálnál. Az Álom Színházában jártunk...

Fezen dossziénk ide kattintva!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!