Testére erősítve akart rézkábelt lopni egy férfi

Dunaújváros - Fifikásan, a testére tekerve akart kivinni mintegy 32 kilogrammnyi rézkábelt egy bölcskei férfi egy telephelyről. Tetten érték azonban, így akciója kudarcba fulladt.

feol.hu

A biztonsági szolgálat embereinek feltűnt, hogy egy, a telephelyen álló konténer mellett szanaszét heverő műanyag szigetelésdarabok vannak. Ahogy jobban körülnéztek, észrevették, hogy a konténerben egy férfi tevékenykedik. Rézkábelről fejtette le épp a burkolatot, amikor tetten érték. Számon kérték rajta, hogy mit csinál, s a férfi elmondta: úgy két hete találta a munkaterületen a 35-40 méter hosszú kábelt, és akkor jött az ötlet, hogy apránként kiviszi. Bevallása szerint már két alkalommal lopott 2-2 kilogramm színesfémet, és ezúttal is valami hasonlóra készült, mert felakasztva lógtak a konténer falán az eldarabolt, lecsupaszított szálak - tudtuk meg R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivőtől, aki hozzátette: a 33 éves férfivel szemben lopás miatt indítottak büntetőeljárást a dunaújvárosi nyomozók. A lopási kár az elsődleges megállapítás szerint 44 ezer forint.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!