Sousa csalódott lenne, ha a Szuperkupa-döntőben nem nyer a Vidi

Pénteken 19 órakor kezdődik a labdarúgó Szuperkupa-döntő Kecskeméten, ahol a Magyar Kupa győztes Kecskemét a bajnok Videotonnal csap majd össze.

Matók János

A döntővel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót a Vidi, ahol Paulo Sousa vezetőedző, valamint a játékosok képviseletében Nagy Dániel és Andre Alves jelent meg. Sousa kijelentette: számára ez többet jelent egy mérkőzésnél, hiszen a döntő lesz az első tétre menő találkozója a Vidi élén. Mint minden ellenfelét, így a Kecskemétet is tiszteli, de meggyőződése, hogy az eddig elvégzett munka gyümölcsöző lesz, vagyis a Vidié lesz a Szuperkupa. Az összeállítással kapcsolatban megjegyezte: az, hogy mit szeretnének játszani a találkozón, már eldöntötte, de 1-2 poszton még van, amit tisztáznia kell. Az eddigi felkészülési mérkőzéseken látható volt, hogy a Vidi új játékrendszerben futballozik, ami Alves számára kimondottan kedvező, a tavalyi gólkirály az elmondása szerint többet tud nyújtani a pályán. Nagy Dani szerint jobb lesz a csapat, mint volt, reményei szerint ez majd a mérkőzéseken is látható lesz. Végezetül Paulo Sousa kijelentette: természetesen csalódásként élné meg, ha nem a Vidi győzne a Szuperkupa-döntőben. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!