Rézkábeleket szedett össze, tetten érték

Sárosdon szerda délután elfogtak a rendőrök egy 52 éves helyi férfit, aki a Fő úton található élelmiszerüzlet kirakatának üvegét bedobta egy kővel.

feol.hu

Ercsiben körözött férfit fogtak a rendőrök szerda este. Közokirat-hamisítás miatt adott ki ellene elfogatóparancsot a Székesfehérvári Rendőrkapitányság. Az ercsi rendőrök miután előállították a rendőrőrsre, gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon engedték.

Székesfehérvár, Bakony utcában egy bekerített, őrizetlen területre hatolt be egy hajléktalan férfi szerda éjszaka. Miután átmászott a kerítésen az udvaron rézkábeleket szedett össze egy szatyorba, de a járőrök tetten érték. A bűncselekményről egy az utcában kerékpározó férfi tett bejelentést a rendőrségen. Amikor a jelzést követően a rendőrök kimentek a helyszínre, azt látták, hogy a kerítés egy négyzetméteres helyen fel van vágva, és ki van hajlítva. A telken azt látták, hogy egy bungalóban áll egy férfi, mellette egy táska. Abban kábelek, illetve egy csavarhúzó és egy metszőolló volt.  A férfi a rendőröknek ott a helyszínen azt mondta, hogy két hajléktalan férfi kérte meg arra, hogy hozzon onnan el rézkábeleket és motort. Ezért volt ott.

A járőrök előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol lopás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Szabadlábon védekezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!