Összejöttek a Mazdások

Gárdony - Nyaranta a Sportbeach hétről hétre találkozóknak, koncerteknek, rendezvényeknek ad otthont. Így telik az idei nyár is.

Miskei Anita


Néhány hete még szépségek vetélkedtek a strand színpadán, de itt jártak a „bogarasok”, hiszen a Volkswagen népszerű kisautóját sokan kedvelik ma is. Ezen a hétvégén a Mazdák kedvelőit fogadták a gárdonyi strandon és kempingben. A kétnapos találkozóra az ország minden részéről érkeztek. KI újabb darabbal, mások huszonéves modellel jöttek. A tizenhetedik alkalommal megrendezett találkozó első napjának délutánján ügyességi versenyen,autó szépségversenyen vehettek részt a mazdások. A mai modern darabok mellett az idősebb járgányok is megméretteték magukat. Volt, aki a 323-asra, mások az újabbakra esküdöztek. Sokak körében a Mazda sportautója, cabriója váltott ki elismerő pillantásokat. Varga Éva és Müller Artúr vérbeli Mazda szerelmesek. A zöld színű Mazda MX5 tulajdonosai Budapestről érkeztek a találkozóra, persze lenyitott tetővel, így elviselhetőbb volt a kánikula.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!