Motorzúgás és rock Polgárdiban

A sátorvárosban felvonult Kalapács, a Chrom Rt., a Blues Company, a Piramis, a Hollywood Rose, a Grimasz Band. No meg persze a motorosok... Vigyázz, kész, igazodj!

V. Varga József

Ősz haj és körszakáll, fekete szerkó, arany-fekete színű 1100-as Yamaha. "Én, kérem, régi motoros vagyok..."  - emlegettük a székesfehérvári Gyöpös Imrével Nóti Károly bohózatának híressé vált szállóigéjét. Az 58 éves ács-állványozó fia és lánya is motorozik, de nem olyan szenvedéllyel, mint az édesapjuk.


A hófehér csodaszép Ducati begurult a büfésorra, a tapolcai Tölvári Lajos azonnal kibújt a dzsekijéből, s kínok közepette közölte: a motoron még csak-csak, de itt a tűzforró placcon...
Polácska Marcsival, a klub egyik frontemberével a színpadnál futottunk össze. A programok az eddigi évek jól bevált receptjét követik - mondta el kíváncsiságunkat kielégítendő. Rock, vasak és buli!    A polgárdi Fekete Sas Motoros Club tizenhetedik nemzetközi motoros-találkozója - több ezer résztvevővel - csütörtöktől vasárnapig zúzott a településen, a sátorvárosban. A hosszú estéket és a fülledt éjszakákat kemény koncertek sűrítették, s a folyadékbevitel is megfelelt a hőségriadó ajánlásának.
Vasárnapra csupán két programot terveztek: a kínzó fejfájás elűzetését, illetve a hazautazás nagy kalandját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!