Jelzőtáblákat loptak a fiatalok

Jelzőtábla-tolvajokat fogtak a rendőrök hajnalban. A négy előállított fiatal közül ketten gyanúsítottak, ketten tanúk az ügyben.

feol.hu

Hajnali fél négykor a Székesfehérvári Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnoka a Cserepes közben járőrözött, amikor azt látta, hogy a Bakonyné utcában egy alak - meglátva a rendőrautót - futásnak ered, miután elhajított két táblát.

Négyen kétfelé rohantak, így a zászlós erősítést kért a helyszínre. A járőrök perceken belül oda is értek. Kettő fiatalt a parancsnok, míg a másik kettőt a Bakony utca végén a járőrök fogták el.

A közúti jelzőtáblákról később kiderült, a Balatoni úton található áruház parkolójának építkezési területén álltak. A fiatalok közül ketten onnan feszítették le, majd lopták el.

A rendőrök mind a négyüket - egy 24 éves polgárdi, egy 22 éves móri, egy 20 éves iszkaszentgyörgyi és egy 19 éves szabadbattyáni férfit - előállították a rendőrkapitányságra, ahol a móri és az iszkaszentgyörgyi fiatalokat a nyomozók dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Mind a ketten beismerő vallomást tettek. Szabadlábon védekeznek. A másik két személy tanúként szerepel az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!