Autós üldözés - betörőbandát kerítettek rendőrkézre a rácalmási polgárőrök

DH - Háromtagú betörőbanda elfogásában segítettek a rácalmási polgárőrök a délelőtti órákban, a bűnös triót a dunaújvárosi rendőrök a 6-os úton, a vasúti felüljáró és a székesfehérvári körforgó között igazoltatták.

Körmendi Erzsébet

Információink szerint a betörőbanda egy rácalmási házból pakolt ki vasanyagokat, azonban egy szemtanú látta az esetet, így értesítette a polgárőröket.

A DH munkatársai az üldözéses akció végére, az igazoltatásra és elszámoltatásra érkeztek a 6-os úti helyszínre. A betörőbanda furgonját a székesfehérvári körforgalmi csomópont és a vasúti felüljáró között félúton fogták közre polgárőr és rendőr autók.

A betöréssel gyanúsított három férfi közül már csak az egyik volt a helyszínen, másik két társát a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra szállították kihallgatásra. A kifosztott ház tulajdonosa azonosította az autóban talált, tőle ellopott holmikat, a rendőrség szakemberei javában dolgoztak az azonosításokon, valamint jegyzőkönyvet vettek fel.

További részletek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!