Adam Munro, az NHL-kapus tettre kész

Székesfehérvár - A 2011/12-es EBEL szezonra készülő Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának kétségkívül egyik legnagyobb fogása a kanadai Adam Munro megszerzése.

Tóth Bence

- A karrierembe legjobban illeszkedő alakulathoz kerültem. Úgy tudom, a város nagyon szép és remek az osztrák liga - válaszolta az NHL-ben is megfordult kapus, amikor lapunk a klub és a játékos egymásra találásáról faggatta.
 Az olasz SG Cortina csapatától érkező 28 éves hálóőrnek elmondása szerint döntéséhez sok információ nem állt a rendelkezésére, ám barátai kivétel nélkül élvezték az EBEL-ben eltöltött időt.
 - Alig várom, hogy megérkezzek a jövő héten és bekapcsolódhassak az edzésekbe. Arra számítok, nekem és a csapatnak is jól fog menni a játék a szezonban, elérjük elsődleges célunkat, a rájátszásba kerülést - mondja és várja izgatottan a szeptemberi rajtot az Európában, az oroszországi Novoszibirszkben és a svájci Gottéronban is állomásozó korongos, Adam Munro.
Éppen ezért is érthető, hogy az új kihívástól nem fél a kanadai, akinek természetesen akadt más ajánlata, ám érthető módon ezekről konkrétumokat nem árulhat el. A 2001-ben az első kör 29. helyén draftoltó Chicago Blackhawksben Munro tizenhét mérkőzésen védett az NHL-ben. A magát keményen dolgozó, a pályán és azon kívül is nyugodt természetű embernek leíró játékos szerződtetésével mindenképpen sokat profitálhat a magyar bajnok. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!