Támogatás, pihenőpark kialakításához

Székesfehérvár - Az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület 450 ezer forintot nyert, hogy a Lövölde utcai szolgáltató háznál pihenőparkot hozzon létre.

Kovalcsik Katalin

Csetényi Attiláné elmondta, hogy az önkéntesség jegyében az Önkéntes Központ Alapítványhoz pályáztak, és sikerült megkapniuk a megpályázott összeget. A park elkészítésében a nyugdíjas-egyesület segítségére lesznek a Vörösmarty szakképző iskola tanulói, akik már eddig is sok időt, energiát fordítottak az egyesületi épület környezetének javítására. Közel 700 ezer forintba került, hogy rendbe tegyék azt a falat, amely a zöldterületet választja el a szolgáltatóháztól. Az iskola diákjai a park elkészítésében is segítik a nyugdíjasokat. A kivitelezés értéke megközelíti a 400 ezer forintot, ekkora értékben végeznek majd munkát a leendő szakmunkások, padokat állítanak fel, rendbe teszik még néhány segítővel a zöldfelületet. A kiemelt projekt megvalósítása példaértékű.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!