Fezen - Új helyszín, új időpont, sztárvendégek

Székesfehérvár - Új helyszínen, az eddig megszokott szeptemberi helyett augusztusi időpontban várja hazai és külföldi közönségét a Fezen-fesztivál.

Lovász Lilla

 

Idén ismét nagy durranásra készülhet, aki a Fehérvári Zenei Napokra látogat. A tavalyi Uriah Heep öreg motorosai után idén kicsit fiatalítottak a szervezők: az 1985-ben alakult amerikai Dream Theater metálzenekar új lemezének európai turnéján ejti útba Székesfehérvárt  augusztus 4-én.
 A Dream Theater mellett olyan külföldi fellépők szórakoztatnak majd, mint az olasz szimfonikus power metál nagyágyúja, a Rhapsody of Fire, vagy a Poison és a Mr. Big gitárvirtuóza, Richie Kotzen, de a londoni Dragonforce metál együttes szintén a meghívottak egyike lesz.
A fesztivál szervezői 2011-ben is  igyekeznek kiszolgálni a közönség széles ízlésvilágát, így a hagyományos fellépők, a rockzene képviselői mellett helyett kapott például az Irigy Hónaljmirigy vagy a Magna Cum Laude zenekar is. A fehérvári együttesek (például P.E.Z., Cadaveres) szintén megmutathatják magukat. Sőt, lesz elektronikus helyszín is, ahol ismert hazai dj-k táncoltatnak majd.
Bár a Fezen eddig a szezon utolsó nagy fesztiválja volt, ez most változik: szeptember helyett augusztus 4-étől 6-áig lehet majd tombolni, mégpedig a fehérvári MÁV-pályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!