Már a tetőt is lopják! Levágták és teherautóra pakolták a rablók az alumíniumtáblákat

Ercsi - A 6-os főút mellett lévő telephelyen három férfi egy ott lévő garázs alumínium tetejét vágták le és akarták ellopni egy teherautóval.

feol.hu

A járőrök a három férfit menekülés közben fogták el, de mindhárman tagadták a terhükre rótt le cselekményt. Ketten azt mondták, hogy az egyik domboldal alatti bokornál figyeltek fel a csillogó alumínium táblákra, és úgy döntöttek, hogy elviszik a Méh telepre. Az elszállításhoz segítségül hívták az egyik teherautós ismerősüket. A sofőr állítása szerint nem tudta, hogy a lemezek lopottak lennének, ő csak a szállítás miatt érkezett a helyszínre. Ezért nem is értette, hogy mit akarnak tőle a rendőrök, amikor a bozótosból kihajtva megállították a teherautóját.

Az öt darab, egyenként 3x1,2 méter nagyságú alumínium trapézlemez értéke 150 ezer forint körül van. A rongálással további húszezer forint kár keletkezett.

A három férfi gyanúsítása mellett az eljárást tovább folytatják a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói. A megtalált garázstető elemeit lefoglalták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!