Hétszer fordultak a zsaruk

Fertőd, Székesfehérvár - Folyamatban lévő nyomozás kapcsán fogtak el egy 37 éves férfit a fehérvári kapitányság nyomozói - tájékoztatott pénteken R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Tihanyi Tamás

A gyanú szerint a férfi több betöréssel hozható összefüggésbe. A nyomozók gyanúját mi sem támasztja alá jobban, mint az elfogott fertődi tartózkodási helyén tartott házkutatás. Az ott talált és lefoglalt - vélhetően bűncselekményből származó - tárgyak elszállításához a házkutatás helyszínétől hétszer kellett autójukkal fordulniuk a Fertődi Rendőrőrs épületéig a nyomozóknak. A tárgyak és a hozzájuk köthető sértetti kör azonosítása folyamatban van. A lefoglalt mennyiségből arra következtetnek a rendőrök, hogy az elfogott férfi társával, vagy társaival nem csak Fejér megyében és Székesfehérváron, hanem az országban több más helyen is követhetett el vagyon elleni bűncselekményt.
 A férfi visszaeső, eddig hatszor volt büntetve. A nyomozók kihallgatását követően őrizetbe vették, egyúttal előterjesztéssel éltek az ügyészség felé a gyanúsított előzetes letartóztatásba helyezéséről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!