Garancsi jelentős megbízatást kapott

FMH - Orbán Viktor a Videoton FC tulajdonosát, Garancsi Istvánt április 18-ától egy évi időtartamra miniszterelnöki megbízotti feladatok ellátására kérte fel.

MTI

Orbán Viktor április 18-ai hatállyal egy évi időtartamra megbízta Garancsi Istvánt, a Videoton FC tulajdonosát  a természetjáró és kerékpáros turizmus, úthálózat és közlekedés fejlesztéséért felelős miniszterelnöki megbízotti feladatok ellátásával.  Garancsi István  - aki többször teljesítette a Kinizsi 100-as gyalogtúrát, bicikliversenyek állandó résztvevője, ismert hegymászó, a többi között tavaly Orbán Viktorral  és annak feleségével, Lévai Anikóval együtt mászták meg a Gross-glocknert  - e tevékenységét díjazás nélkül látja el. A megbízott  átjárható erdőket és átlátható bicikliút-hálózatot szeretne Magyarországon. Ígérete szerint Garancsi István  a jövő héten ismerteti részletes programját, megnevezi csapatának a tagjait.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!