Kutyatetem a szemeteszsákban

Dunaújváros - Sokat gondolkodtunk, egyáltalán elmeséljem-e ezt a minden szempontból alulmúlhatatlan, gyászos és borzalmas történetdarabot végül úgy döntöttünk, igen...

Boda András

Két szemétszedős hétvégén van túl jelentős múlttal ugyan nem, de annál több vidám-szép élménnyel rendelkező önkéntes társaságunk. Vasárnap délután a Bocskai út mögötti parkot, és a Kádár-völgy egy részét szabadítottuk meg a szeméthegyektől. Hangulatban ezúttal sem volt hiány, mi több: sokan hoztak ezt meg azt  zsákunk-kesztyűnk annyi van, mint a pelyva, lett két tálca zsíroskenyerünk, egy kis sütink, némi innivalónk is, egy tálca jó sört pedig gondosan eltettünk a következő napsütéses-meleg hétvégék valamelyikére  szóval a kissé borongós idő ellenére is fényes délutánnak tűnt, mígnem egy anyuka a rézsű dzsungelében felfigyelt egy élénksárga zsákra. Megemelte,  nagyon nehéznek találta, s hála női megérzésének, nem nézte meg, mi van benne, mi több, azt mondta, nem is  szeretné tudni. Legerősebb idegrendszerű barátom, Zoli vette át az irányítást, és rövid úton megtudta. Aztán tőle én is. Csak álltunk ott, a park közepén, és padlón voltunk, de tényleg  a zsákban, tessenek jól megkapaszkodni,  egy kutya teteme volt.

Folytatás itt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!