Jól megmutatta: egy paksi fiút osztálytársát fojtogatta

Dunaújváros - Csütörtökön állították elő az újvárosi rendőrök azt a húszéves paksi fiatalt, aki szerdán a Duna-parton egy zsineggel fojtogatni kezdte tizenkilenc éves osztálytársát.

feol.hu

A két fiú szerdán délután, a tanítási órák után ment le a folyóhoz, a húszéves paksi fiú azt mondta osztálytársának: mutatni szeretne neki  valamit. Amikor a parthoz értek, a paksi elkövető  hirtelen előrántott egy zsineget, és társa nyaka köré tekerte, majd fojtogatni kezdte.  A sértett szerencséjére azonban a kötél elszakadt, így levegőhöz jutott.

Ezt követően  az idősebb fiú már nem bántotta áldozatát, de megfenyegette, amennyiben valakinek ezt elmondja, azt bizony alaposan megbánja majd.

A sértett senkivel nem akarta megosztani a történteket, de családja otthon észrevette nyakán a fojtogatás nyomait, így végül elárulta mi történt. Szülei ekkor rögtön kórházba vitték, ahol megállapították, hogy sérülése nyolc napon belül gyógyuló. A rendőrséget a kórház értesítette, a nyomozók csütörtökön egy helyi  étteremből állították elő az elkövetőt.

Forrás, további részletek ide kattintva!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!