Újabb forrás vállalkozásoknak

Székesfehérvár - Több mint kétszáz vendég volt kíváncsi az induló pályázati lehetőségekre az Új Széchenyi Terv országjáró körútjának állomásán.

Klecska Ernő

 

Március 1-től 78 pályázati konstrukció nyílik meg, s ez 1100 milliárd forintos fejlesztési forrást jelent a magyar gazdaság számára - hívta fel a figyelmet  a fehérvári önkormányzattal és a megyei kamarával közösen szervezet konferencián Petykó Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elnöke.
A Közép-Dunántúli Operatív Program keretében 6 kiírás jelenik meg a következő hónapban. Ezek révén turisztikai szolgáltatások fejlesztésére, TDM szervezetek létrehozására, a rehabilitációs szolgáltatások javítására, a vállalkozások együttműködésének támogatására, a 4- és 5 számjegyű utak, kerékpárút hálózat fejlesztésekre lehet pályázni.
A város olyan pályázatokat preferál, amelyek a helyi gazdaság fejlesztését segítik - szögezte le Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere. A megyei kereskedelmi és iparkamara folyamatos tanácsadással és tájékoztatással segíti  a pályázni szándékozókat  - mondta Radetzky Jenő, a köztestület elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!