Diadalmaskodott a rutin

Székesfehérvár - A megye jégkorongcsapatai feszültek egymásnak a honi bajnokságban. A Sapa Fehérvár AV19 farmcsapata a DAB.Doclert fogadta, a vendégek nyertek.

Silye Sándor

Sapa Fehérvár AV19-DAB-Docler 2-5 (1-2, 1-3, 0-0)

Meglepően sok gépkocsit találtunk a parkolóban, a szokottnál több nézőt a csarnokban, de persze ez a 300 néző csak töredéke volt az EBEL meccsek nézőszámának. Jól kezdődött, a Sapa  beszorította a házigazdákat, de gólhelyzet a Sapa ifjai előtt volt. A 12. percben helyzet nélkül egyenlített az Újváros, az idegenlégió hozta össze a gólt, Metcalfe adta a passzt, Macsweyn köszönte, 1-1. A 16. percben Mestyán használta ki a hazai védelem figyelmetlenségét, 1-2.

A második szakasz is góllal kezdődött, a 23. percben Martinka bombázott a kapuba, 1-3. Két perc múlva tovább mélyült a gödör,ebben a szakaszban a második találatnak örülhettek a szomszédvár játékosai, Metcalfe zörgette meg a gyengélkedő Macek hálóját, 1-4. A 29. percben a jól játszó újvárosiak szép támadása végén Kiss Á. találata nem sok jót sejtetett, 1-5. Egy percig tartó kettős előny is kevés volt a vendéglátóknak a szépítő találatra, de a 18. percben Horváth D. „előnytelenül szerzett gólt, 2-5.

A záró játékrész elején nagyon beindultak a fehérvári ifjak, helyzeteket teremtettek, és hagytak ki. A fiatalok hajtottak becsülettel, gólt nem szereztek, de nem is kaptak, győzött a rutin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!